23.3 C
Athens

H αναπάντεχη αντίδραση του Νάσου Παπαργυρόπουλου όταν ρωτήθηκε για τον Ηλία Γκότση (video)

Σε ποιες ερωτήσεις που του έθεσαν δεν θέλησε να απαντήσει ο παίκτης του Survivor • Τι είπε για τον νονό του, Τόλη Βοσκόπουλο

Στην εκπομπή Splash του Epsilon μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Νάσος Παπαργυρόπουλος και η είδηση δεν βγήκε από αυτά που είπε αλλά από αυτά που… δεν είπε.

Ερωτώμενος για το πώς αντιμετωπίζει τη ζωή τώρα που είναι έξω από το Survivor o Nάσος Παπαργυρόπουλος τόνισε: «Είναι πολύ διαφορετική η έξω ζωή. Μετά από όλη αυτή την πείνα, τις κακουχίες, τη στέρηση ελευθερίας, έρχεται μια ανανέωση, αλλά δεν κρατά για τόσο πολύ καιρό, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι στην κοινωνία».

Oταν όμως η δημοσιογράφος του ζήτησε να σχολιάσει το αποτέλεσμα του Survivor και τη νίκη του Ηλία Γκότση, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δυσανασχέτησε εμφανώς και ζήτησε να του απευθύνει άλλη ερώτηση.

Και η επόμενη ερώτηση όμως δεν του άρεσε.

«Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε μόλις αντικρίσετε τον Τόλη Βοσκόπουλο;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος καθώς, ως γνωστόν, ο διάσημος τραγουδιστής τον έχει βαφτίσει, αλλά και πάλι δυσανασχέτησε και της είπε:

«Ξέρεις τι, ασ’ τα όλα αυτά, είναι λίγο κουτσομπολίστικα, νομίζω αυτά που είπαμε είναι καλά», είπε.

Η αντίδρασή του ξάφνιασε και τους παρουσιαστές της εκπομπής Splash που την σχολίασαν ποικιλοτρόπως.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς