16.5 C
Athens

Έγιναν οι συστάσεις με τα… παπάκια

Ήρθε. Μπήκε και αυτός στο Πάρκο. Ο Πίτρ Φούσεκ. Ο υπερσύμβουλος που έστειλαν οι διεθνείς ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες στην Αθήνα. Οι… εξυγιαντές βέβαια δεν λένε την αλήθεια. Δεν τους συμφέρει. Τον παρουσιάζουν με την άλλη του ιδιότητα. Του αντιπροέδρου της επιτροπής FUTSAL της FIFA. Όμως ο Φούσεκ είναι παράλληλα instructor στο football administration and management. Σε FIFA και UEFA.

Ο Πετράκης δηλαδή από την Τσεχία είναι ειδικός στο να δείξει πως γίνεται η διοίκηση και το μάνατζμεντ στο ποδόσφαιρο. Αμείβεται με την ημέρα, παρέχοντας τις υπηρεσίες του και είναι πολύ έμπειρος γιατί κάνει δέκα χρόνια αυτή τη δουλειά. Επίσης ήταν γενικός γραμματέας στην ομοσπονδία της χώρας του.

Με απλά λόγια οι ξένες ποδοσφαιρικές αρχές έκριναν ότι η διοίκηση που ασκείται από τον Γραμμένο και τους συνεργάτες του είναι για τα… πανηγύρια. Εντελώς ακατάλληλη σε όλα τα επίπεδα. Έστειλαν λοιπόν άνθρωπο, σπεσιαλίστα, να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Στο χέρι του είναι να μην λειτουργήσει και αυτός ως τυχαίος και περαστικός.

Ο Πιτρ πάντως έκανε την πρώτη βόλτα στα γραφεία. Για να γνωρίσει τον κόσμο που εργάζεται εκεί. Να κόψει φάτσες και κίνηση. Απλά συστήθηκε. Δεν είχε πολλά-πολλά με κανέναν. Ούτε με τα… παπάκια.

Πάρκο χωρίς παπάκια δεν υφίσταται. Ποια είναι αυτά. Μπαίνει μπροστά ο Περέιρα και ακολουθούν κατά σειρά. Ο Τριτσώνης, ο Τσαχειλίδης και ο Καλύβας. Κινούνται ο ένας πίσω από τον άλλον. Ο Αλέξης, ο Δέδες, έφερε σε επαφή τον Φούσεκ με τα όλα τα παιδιά της διαιτησίας. Ε, όχι ακριβώς με όλα γιατί ο Κουκουλάκης έχει να πατήσει μέρες το πόδι του στα γραφεία. Λείπει ο μίστερ VAR.

Ο Μαρίν και ο Λίντμπεργκ δεν πάνε πακέτο με τους άλλους. Δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με τον Περέιρα. Έτσι μαθαίνω. Όταν ο Πορτογάλος είναι στην Δύση, αυτοί βρίσκονται στην Ανατολή. Μαζί τους δεν υποτίθεται ότι θα κάνει τους ορισμούς στο πρωτάθλημα; Θα τα δούμε και αυτά όταν έρθει η ώρα.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πολύ σκληρό καρύδι, έκανε το μπρέικ και πάει με πλεονέκτημα σε Game 5

Το πάρτι στήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αλλά η καλεσμένη Μονακό με άμυνα από γρανίτη στην 4η περίοδο και μεγάλα σουτ από Τζέιμς και Οκόμπο έφυγε με το διπλό και πήρε το πλεονέκτημα για το Game 5 όπου θα κριθεί οριστικά η ομάδα που θα βρεθεί στο Final Four

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 18-19: Μυθικός Θρύλος άλωσε τη Βαρκελώνη και προκρίθηκε στο Final Four του Champions League!

Με τον Γενηδουνιά να κάνει θραύση ανήμερα των γενεθλίων του και τον Ζερδεβά να πιάνει δύο πέναλτι, ο ατσάλινος Ολυμπιακός πέρασε από τη Βαρκελώνη μετά από μια δεκαετία και προκρίθηκε στο Final Four του LEN Champions League στη Μάλτα

Μπαρτσελόνα: Σκληρή κριτική και βαριές εκφράσεις μετά τη συντριβή στο ΣΕΦ

Μπορεί η παράδοση και η έδρα να είναι υπέρ της Μπαρτσελόνα, ωστόσο τόσο τα ισπανικά Μέσα όσο και οι οπαδοί κρατούν μικρό καλάθι ενόψει Game 5, ασκώντας πολύ έντονη κριτική στον Γκριμάου και τους παίκτες για τη συντριβή και την κάκιστη εικόνα στη σειρά με τον Ολυμπιακό