27.5 C
Athens

Σαράλογλου: Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, φανταστικός ο κόσμος του

 

Στην καθοριστική συμβολή του Ζοσέ Σα στάθηκε ο Ιρφάν Σαράλογλου, βοηθός ο Οκάν Μπουρούκ στην Μπασάκσεχιρ – κάθισε στον πάγκο αντ’ αυτού -, σχολιάζοντας την πρόκριση του Ολυμπιακού και τον αποκλεισμό της ομάδας του.

«Ηταν ένας γύρος όπου θα αποφασιζόταν αν θα παίξουμε στο Champions League ή στο Europa. Το πρώτο παιχνίδι δυστυχώς μας επιφύλαξε την ήττα από τον Ολυμπιακό, είχαμε κάποιους τραυματισμούς, κάποιες αποβολές με αποτέλεσμα να μην έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους στον Πειραιά. Εμείς έχουμε μία ομάδα, με δημιουργικούς παίκτες που έλειπαν όμως σε αυτόν τον γύρο. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός είχε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Ζοσέ Σα που ήταν ο παίκτης του αγώνα. Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι ο παίκτης και των δύο αγώνων.

H ορθή στάση του Σα που ήταν πολύ καλός και στα δύο ματς, διάβαζε τις φάσεις και πάντοτε εμπόδιζε τους επιθετικούς μας, ήταν καθοριστική για την πρόκριση του Ολυμπιακού. Εμείς χάσαμε πολλά γκολ, όχι μόνο από τις κανονικές φάσεις του παιχνιδιού, αλλά χάσαμε και πέναλτι στο πρώτο ματς. Τώρα πάμε στο Europa League. Ο Ολυμπιακός θα πάει τώρα στα play-offs του Champions League και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

«Εμείς και ως τεχνικό τιμ και ως ποδοσφαιριστές είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια ατμόσφαιρα. Στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν 11 παίκτες. Εκεί κρίθηκε. Είχε φανταστικό κόσμο ο Ολυμπιακός. Αλλά αυτοί που παίζουν στο γήπεδο είναι εκείνοι που κρίνουν τα ματς. Εμείς κλείνουμε τα αφτιά μας και δεν νομίζω ότι επηρεαστήκαμε πολύ», δήλωσε αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ υποστήριξε επίσης σχετικά με το πού κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα:

«Ίσως δεν έγινα αντιληπτός 100%. Εγώ εξήρα την απόδοση του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά και στην άμυνα, και στη μεσαία γραμμή. Επίσης και στην επίθεση ήταν πολύ καλός, ιδιαίτερα με τον Βαλμπουενά. Ο Σα όμως ξεχώρισε με την απόδοσή του. Αυτό ήθελα να τονίσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς