20.2 C
Athens

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Τα δύο σημεία του Bank3r για την Τρίτη

Θεωρώ ότι όσοι αποφασίσατε να ρίξετε τα ψιλά σας στο 3.30 του διπλού της Έρεμπρο ένα μεροκαματάκι το βγάλατε.

Τι εννοώ… Προφανώς και το ματς έληξε 1-1 και τυπικά χάθηκε.Όμως όταν κάνει το 0-1 η Έρεμπρο στο 76’με πέναλτι(έχοντας χάσει και πέναλτι προηγουμένως)πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εσάς-όπως και εγώ-κάνατε cash out.

Οπότε οι μπύρες του τριημέρου βγήκαν με το παραπάνω. Στα φρέσκα κουλούρια τώρα. Επαναληπτικοί αγώνες στα προκριματικά του Champions League με πολλά ανοιχτά μέτωπα και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Πιστεύω ότι η μέρα προσφέρεται κατά κανόνα για live betting, αλλά και πάλι ξεχώρισα 2 σημεία.

Ξεκινάμε από τη Νορβηγία,όπου η Ρόζενμποργκ υποδέχεται τη Μάριμπορ στον επαναληπτικό του 1-3. Οι Σλοβένοι είναι υποχρεωμένοι να παίξουν ανοιχτά και να ψάξουν για αρκετά γκόλ απέναντι σε μια Ρόζενμποργκ που δείχνει να έχει καλό ρυθμό και να βρίσκει έυκολα το γκολ. Όβερ 2,5 λοιπόν και 1.70.

Το επόμενο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι αυτό μεταξύ της Φερεντσβάρος και της Ντιναμό στον επαναληπτικό του 1-1 στο Ζάγκρεμπ. Παρατασσόμενες και οι δυο ομάδες με 4-3-3 πιστεύω ότι θα βρουν από ένα γκολ η καθεμιά. G/G λοιπόν με απόδοση 1.65.

Bank3r

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς