20.2 C
Athens

FWS ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ψυχραιμία μετά τον θρίαμβο

Η χτεσινή μας τετράδα με συνολική απόδοση 21 μονάδες πέρασε πανηγυρικά. Είτε παίχτηκε ατόφια σε παρολί είτε σε κάποιο yankee το κέρδος ήταν πολύ πολύ μεγάλο. Τρεις, τέσσερις τέτοιες μέρες σε όλο το χρόνο αρκούν…

Η μεγάλη Γκουανγκζού μας δικαίωσε με το παραπάνω.Προηγήθηκε με το καλημέρα και αν και ισοφαρίστηκε άμεσα απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα επικρατώτας τελικά με 1-3.

Στη Γαλλία η Λιλ αν και ζορίστηκε τελικά κατάφερε να πάρει έστω και δύσκολα το ματσάκι και να δικαιώσει την επιλογή μας.

Στη Σκανδιναβία τώρα η Μπράγκε ήταν καταιγιστική.Το τελικό 5-1 για σημείο του 2.15 τα λέει όλα. Tέλος, η Μιάλμπι απέδειξε αυτό που λέγαμε,ότι δηλαδή πιστεύει πολύ στην άνοδο.Αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ,ισοφάρισε άμεσα και τελικά πήρε το τρίποντο που την έστειλε στην κορυφή.

Καλοφάγωτα λοιπόν τα κέρδη μας…

Για σήμερα, τσαγκαροδευτέρα του Αυγούστου φτωχό το πρόγραμμα, οπότε και εμείς δεν θα το ζορίσουμε. Μεταξύ μπύρας και φιστικιού το βραδάκι ίσως έριχνα λίγα ψηλά στην Έρεμπρο. Ναι, συμφωνώ ότι χαροπαλεύει η Κάλμαρ και ότι καίγεται για βαθμούς, αλλά το θέμα είναι να μπορεί κιόλας… Η Έρεμπρο παλεύει όλα τα παιχνίδια και σκοράρει σχετικά εύκολα.Σε απόδοση 3.30 παίζω Έρεμπρο και ας φάει 14 γκόλ…

Επιμέλεια: Bank3r

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς