16.7 C
Athens

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παιχνίδι τακτικής από Οτζίτζα Οφόε

Ο Ολυμπιακός θέλει να... απευλεθερωθεί και από τον Οτζίτζα Οφόε, που έχει στο περίμενε την Γάνδη και ψάχνεται εκτός Βελγίου

Ο μόνος που δεν βιάζεται στην υπόθεση του Βάντις Οτζίτζα Οφόε είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, καθώς Ολυμπιακός και Γάνδη θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο.

Από τη μια μεριά είναι οι «ερυθρόλευκοι», που προσδοκούν να βάλουν στο ταμείο τους τουλάχιστον 2,2 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή πλήρωσαν για να τον αποκτήσουν πέρυσι από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Από την άλλη είναι η Γάνδη, που έχει κάνει προσφορά στον παίκτη, αλλά ο Οτζίτζα την κρατάει στην αναμονή.

Είναι προφανές ότι ο ποδοσφαιριστής αναζητεί κάτι καλύτερο εκτός Βελγίου και ελπίζει να επανέλθει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υπό τη νέα διοίκησή της, μιας και το ενδιαφέρον υπήρχε από τον προηγούμενο πρόεδρο, ντε Καρβάλιο.

Γίνεται ένα παιχνίδι τακτικής μεταξύ του Οτζίτζα και του Ολυμπιακού, στον οποίο έχουν αποφασίσει ότι δεν θα τον «ξεπουλήσουν» και ούτε η δική του περίπτωση έχει σχέση με του Εμάνουελ Εμενίκε.

Με το Νιγηριανό επιθετικό λύθηκε η συνεργασία, αφού στο Λιμάνι θεωρούν ότι δεν έχει μεταπωλητική αξία λόγω των συνεχών τραυματισμών, αλλά και του οξύθυμου χαρακτήρα του. Αντιθέτως, για τον Οτζίτζα υπάρχουν σύλλογοι που είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν τα δικαιώματά του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς