20.2 C
Athens

Στοίχημα: Και Κίνα έχει το κυριακάτικο μενού!

Η σημερινή μας βόλτα στο Κυριακάτικο κουπόνι ξεκινάει στις 14.35 από το Κινέζικο πρωτάθλημα. Μάχη κορυφής ανάμεσα στην Γκουοάν και την Κουανγκτσόου. Στα δικά μου μάτια το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτή είναι η φιλοξενούμενη. Σκοράρει ακατάπαυστα και σε αποδόσεις άνω των δύο μονάδων αξίζει της εμπιστοσύνης μας.

Συνεχίζοντας παρακάτω σταματάμε στην αναμέτρηση της Λιλ με τη Ναντ. Παρότι μιλάμε για ματς πρεμιέρας θεωρώ ότι η Λιλ –παρά τις σημαντικότατες παραχωρήσεις-έχει σαφέστατο προβάδισμα απέναντι σε μια αποδυναμωμένη και με υπηρεσιακό προπονητή Ναντ. Άσσος λοιπόν και 1.90.

Στη Σουηδία τώρα σε μια αγωνιστική με ενδιαφέροντα παιχνίδια ξεχωρίζει ο πιθανός άσσος της Μπράγκε. Καλή και χρυσή η Έστερ, που αρχίζει να δείχνει σημάδια ζωής, αλλά νομίζω ότι η Μπράγκε βλέπει ξεκάθαρα μπροστά της την ευκαιρία για άνοδο και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Άσσος λοιπόν με απόδοση διπλασιασμού. Το άλλο παιχνίδι που θα με απασχολήσει είναι το διπλό της Μιάλμπι στην έδρα της Γκάις. Καλή φόρμα,πίστη στην άνοδο και απόδοση κοντά στο 2.30.

Bank3r

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς