20.8 C
Athens

Τριάδα με Λίβερπουλ για… ποδαρικό στην Premier League

Με την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ είθισται να κηρύσσεται και η έναρξη της στοιχηματικής σεζόν και εμείς με αυτήν ακριβώς θα ασχοληθούμε, χωρίς να παραμελούμε και την Ligue 1 της Γαλλίας.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η πρώτη σέντρα για την χρονιά γίνεται στο Άνφιλντ εκεί όπου η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Νόριτς, με την ομάδα του Κλόπ να μην έχει κινηθεί μεταγραφικά όσο θα έπρεπε. Όχι ότι οι φιλοξενούμενοι της Νόριτς προχώρησαν σε σημαντικές κινήσεις βέβαια. Με τον Μανέ να είναι ο μοναδικός αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι και την Λίβερπουλ να θέλει να κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα θα ποντάρουμε στο στη νίκη με χάντικαπ (-2) της Λίβερπουλ.

Στη Ligue 1 σήμερα η Μονακό υποδέχεται τη Λιόν με τους Μονεγάσκους να προέρχονται από μία πολύ δύσκολη σεζόν με αρκετές αλλαγές προπονητών και προβλήματα. Δεν φαίνεται πάντως φως στον ορίζοντα καθώς ούτε τρομερές μεταγραφικές κινήσεις έγιναν, ούτε το γηρασμένο ρόστερ προδιαθέτει για κάτι καλό. Γκλικ, Νάλντο, Φάμπρεγας και Φαλκάο αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ομάδας και κόντρα σε νεανικά ρόστερ όπως αυτό της Λυών θα έχει προβλήματα. Ενδεικτικό, είναι πως οι μέσοι της Λυών είναι όλοι κάτω των 27 με τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μέντες που αποκτήθηκε από την Λιλ να βρίσκεται σε αυτή την ηλικία, ενώ και όλοι οι επιθετικοί της είναι κάτω των 25 με τον Ντεπάι να είναι ο μεγαλύτερος εξ αυτών. Σημαντική προσθήκη του αμυντικού Γιουσουφ Κονέ από την Λιλ, ενώ είχαμε και σημαντικότατες αποχωρήσεις με αυτές των Ντομπελέ και Φεκίρ σε Τότεναμ και Μπέτις αντίστοιχα να ξεχωρίζουν. Επίσης αποχώρησε ο Μεντί για την Ρεάλ. Πολύ πιθανό γκολ-γκολ με τις δύο άμυνες να είναι η μεν γηρασμένη και η δε να ψάχνεται ακόμα.

Η τρίτη επιλογή προέρχεται από το Βέλγιο και είναι επιλογή ρίσκου με την Άντερλεχτ να φιλοξενεί την Μαλίν. Μία Άντερλεχτ που έχει αρκετά θέματα να λύσει ακόμα και τον Κομπανί να πελαγοδρομεί με τους πάρα πολλούς τραυματισμούς που έχει να αντιμετωπίσει. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 1 ήττα και 1 ισοπαλία στο πιο πρόσφατο εκτός με την Μουσκρόν, αλλά τώρα έχει να αντιμετωπίσει μία καλύτερη ομάδα όπως την Μαλί με δύο συνεχόμενες νίκες και η μία εξ’ αυτών κόντρα στην Γκενκ. Δεν πιστεύω ότι θα χάσει σήμερα η Μαλίν και γι’ αυτό θα επιλέξω το 2 DNB το οποίο σε περίπτωση ισοπαλίας δίνει τα χρήματα μας πίσω.

Πρόταση:

1.Λίβερπουλ- Νόριτς 1 handicap(-2) 2.00

2. Μονακό-Λιόν G/G 1,52

3. Άντερλεχτ-Μαλίν 2DNB 2,70

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς