17.9 C
Athens

Προκαλούν οι Σκοπιανοί και καταγγέλλουν τον ΠΑΟΚ στην UEFA

 

Προκαλούν ξανά οι Σκοπιανοί. Οι γείτονες που επιχειρούν να καπηλευτούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας θέλουν να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ για το πανό που κρέμασαν στην Τούμπα οι οπαδοί του στον αγώνα με τον Άγιαξ για το Champions League, το οποίο ανέφερε: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι εδώ».

Το τεράστιο πανό στις θύρες 5-6 με το συγκεκριμένο μήνυμα στα αγγλικά, ήταν λογικό να μην περάσει απαρατήρητο από τα ξένα ΜΜΕ.

Αναφορές υπήρξαν στη Σερβία, αλλά αυτές στα Σκόπια ήταν ξεκάθαρα επιθετικές. Στα ρεπορτάζ που υπάρχουν, παρουσιάζεται η δυναμική αντίδραση των ΠΑΟΚτσήδων για τη Συμφωνία των Πρεσπών και… υπερτονίζεται πως θα έπρεπε να μην κρεμαστεί ένα τέτοιο πανό.

Το γιατί έχει να κάνει με τον… αναγκαστικό σεβασμό, όπως λένε, σ΄ αυτή τη Συμφωνία αλλά και στην τιμωρία που θα πρέπει να υπάρξει εναντίον της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Οι Σκοπιανοί πιέζουν για τιμωρία του ΠΑΟΚ από την UEFA, η οποία δεν επιτρέπει μηνύματα με πολιτικό περιεχόμενο.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου όπως και όλοι οι Έλληνες είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα πουλήσουν την ιστορία τους. Εξάλλου δεν έγινε αναφορά στην… Βόρεια Μακεδονία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς