18.8 C
Athens

Ατρόμητος: Στη Βαρσοβία η αποστολή, το μήνυμα του Κιβρακίδη (pic)

Στη Βαρσοβία, όπου αύριο (8/8) θα δώσει τη «μάχη» του κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, βρίσκεται ο Ατρόμητος από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στις 19:30 θα τεθεί υπό την… ανάκριση των δημοσιογράφων ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ μισή ώρα αργότερα θα διεξαχθεί η προπόνηση των Περιστεριωτών.

Από την πλευρά του ο μεγάλος άτυχος, Κυριάκος Κιβρακίδης, που έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού έστειλε το δικό του μήνυμα στους συμπαίκτες του: «Δεν περιμένω να καταλάβει κάποιος το τί σκέφτομαι και το πώς νιώθω…Η πορεία της ζωής μου, μου έμαθε πώς είναι να πέφτεις ξανά και ξανά! Όμως μου έμαθε κιόλας να σηκώνομαι κάθε φορά και πιο δυνατός! Δυστυχώς παιδιά δεν μου το επιτρέπει η υγεία μου να σταθώ δίπλα σας.Τα λόγια είναι περιττά. Μπορεί λοιπόν, να μην μπόρεσα να ταξιδέψω μαζί σας για Πολωνία αλλά να ξέρετε η καρδιά και το μυαλό μου είναι εκεί μαζί σας!».

 

View this post on Instagram

 

Δεν περιμένω να καταλάβει κάποιος το τί σκέφτομαι και το πώς νιώθω…Η πορεία της ζωής μου, μου έμαθε πώς είναι να πέφτεις ξανά και ξανά! Όμως μου έμαθε κιόλας να σηκώνομαι κάθε φορά και πιο δυνατός! Δυστυχώς παιδιά δεν μου το επιτρέπει η υγεία μου να σταθώ δίπλα σας.Τα λόγια είναι περιττά. Μπορεί λοιπόν, να μην μπορεσα να ταξιδέψω μαζί σας για Πολωνία αλλά να ξέρετε η καρδιά και το μυαλό μου είναι εκεί μαζί σας! ??⚽️

A post shared by ·Kivs· -19- (@kivrakidis__19) on

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς