19.4 C
Athens

«Θέλει να δελεάσει με τριετές τον Ρόντγουελ ο Παναθηναϊκός»

Ο Τζακ Ρόντγουελ αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο του Παναθηναϊκού για τη μεσαία του γραμμή, ωστόσο, η περίπτωσή του δεδομένα παρουσιάζει δυσκολίες.

Αυτές δεν σχετίζονται με τις απαιτήσεις της ομάδας του, μιας και τέτοια δεν υπάρχει. Ο παίκτης κυκλοφορεί ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει στον σύλλογο της αρεσκείας του. Το αγκάθι στη συγκεκριμένη υπόθεση για το «τριφύλλι» είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην Αγγλία, απ’ όπου δεν έχει αποχωρήσει ποτέ στην καριέρα του (Έβερτον, Μάντσεστερ Σίτι, Σάντερλαντ, Μπλάκμπερν).

Αντιλαμβανόμενοι αυτό οι άνθρωποι των «πρασίνων» επιχειρούν να πείσουν πως τον 28χρονο άσο πως η Αθήνα είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή του και στην προσπάθειά τους αυτή, σύμφωνα με τη «Live Sport», προσφέρουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, θέλοντας έτσι να του αποδείξουν εμπράκτως τον σημαντικό ρόλο, για τον οποίο τον προορίζουν. Απάντηση μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί από τον έμπειρο μέσο, ωστόσο, πίεση χρόνου δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό και άρα η υπομονή στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να αποδειχτεί «κλειδί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς