22.2 C
Athens

Χοντρός τζόγος για Μεριά και Γουίλιαν

«Μαλακώνουν» στην Σφαξιέν στις επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Γιασίν Μεριά, ενώ ο προπονητής της Φλαμένγκο άφησε στον πάγκο τον Γουίλιαν Αράο ενόψει της μεταγραφής του

Ο χρόνος πιέζει κι ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τις μεταγραφές του όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εγκαταλείψει τις περιπτώσεις τον Γιασίν Μεριά και τον Γουίλιαν Αράο.
Αντιθέτως πιέζουν για την απόκτησή τους.

Για τον Μεριά και ενώ υπήρξε ρήξη με την Σφαξιέν, μετά την αρχική συμφωνία, φαίνεται πως αλλάζει το κλίμα και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» κάνουν πίσω οι Τυνήσιοι.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχό του τον Αφρικανό στόπερ, ο οποίος αρνήθηκε να μπει στην προετοιμασία της ομάδας του θεωρώντας ότι τον αδίκησαν με την συμπεριφορά τους και τις παράλογες απαιτήσεις που αξίωσαν τελευταία στιγμή και αφού είχε περάσει τις ιατρικές εξετάσεις στην Ελλάδα.

Και με τον Γουίλιαν Αράο οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές τις επόμενες ώρες, καθώς ο προπονητής του δεν τον χρησιμοποίησε στο ματς με την Σάο Πάολο, παρότι τον προόριζε για τον βασικό.

Ο 25χρονος κεντρικός μέσος έμεινε στον πάγκο και στην Βραζιλία «φωτογραφίζουν» τον Ολυμπιακό για την επικείμενη μεταγραφή του.

Δεν θέλουν να ρισκάρουν στην Φλαμένγκο έναν τραυματισμό που μπορεί να κοστίσει την μεταγραφή του παίκτη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς