22.8 C
Athens

Ενίσχυση με Κατσούλα οι Τράχωνες

Την απόκτηση του 27χρονου μέσου ανακοίνωσε η φιλόδοξη ομάδα των Τραχώνων

Την μεταγραφική τους εξόρμηση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Τράχωνες, προσβλέποντας στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, που θα πληροί τις προδιαγραφές να σταθεί ανταγωνιστικά στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Σε αυτό το πρίσμα, η διοίκηση του συλλόγου των νοτίων προαστίων ολοκλήρωσε μία σημαντική μεταγραφή, αφού ενέταξε στο δυναμικό της, τον 27χρονο χαφ Δημήτρη Κατσούλα, ο οποίος έχει να επιδείξει αξιόλογη παρουσία σε ερασιτεχνικούς συλλόγους της Αθήνας και του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου συνεχίζοντας αθόρυβα την προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της.

Πιο συγκεκριμένα, υπέγραψε στον σύλλογο και θα τον ενισχύσει σημαντικά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο 27 χρόνος δυναμικός και έμπειρος χαφ Δημήτρης Κατσούλας.

Παίκτης με πλούσια εμπειρία στα γήπεδα της Αθήνας και του Πειραιά, πολυσύνθετος, ακούραστος εργάτης στο χώρο του κέντρου, που αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά τον Γιάννη Κουσάνα στην προσπάθεια για μια πολύ καλή πορεία των Τραχώνων την νέα χρονιά.
Καλορίζικος.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς