26.1 C
Athens

Ποδηλάτισσα βιαζόταν να περάσει τη γέφυρα και «πλήρωσε» την ανυπομονησία της (video)

Παραβίασε τις μπάρες ασφαλείας και έπεσε στο άνοιγμα της γέφυρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί

Μια γυναίκα στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα ανυπόμονη να περάσει μια κινητή γέφυρα και παράλληλα εξαιρετικά σίγουρη για τον εαυτό της.

Ετσι, αγνόησε προκλητικά το γεγονός ότι οι μπάρες ασφαλείας είχαν κλείσει και η κινητή γέφυρα του δρόμου Racine είχε αρχίσει να ανοίγει και συνέχισε προκλητικά την πορεία της.

Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει στο άνοιγμα της γέφυρας και μάλιστα με ιδιαίτερα άτσαλο τρόπο με το κεφάλι. Δύο περαστικοί που την είδαν να πέφτει στο κενό, έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Ομως, είχε ήδη υποστεί σημαντικούς τραυματισμούς στο πρόσωπό της.

Μεταφέρθηκε στο περιφερειακό ιατρικό κέντρο Thedacare-Neenah για θεραπεία, σύμφωνα με τις εκθέσεις του WFRV, ωστόσο η αστυνομία ερευνά την πιθανότητα να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς δεν μπορεί να εξηγήσει με τη λογική την απερίσκεπτη ενέργειά της.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Συγκοινωνιών του Ουισκόνσιν, με την ελπίδα να λειτουργήσει αποτρεπτικά για άλλους… ανυπόμονους και απερίσκεπτους πολίτες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς