21.9 C
Athens

Ποια παρουσιάστρια αναλαμβάνει την παρουσίαση του μουσικού σόου «La Banda»

Πρόκειται για όνομα-έκπληξη που βρισκόταν και την περυσινή σεζόν στο κανάλι Epsilon

O ανανεωμένος τηλεοπτικός σταθμός Epsilon αποφάσισε να επενδύσει κυρίως στην ψυχαγωγία στη νέα σεζόν και όχι στην ενημέρωση.

Στο πλαίσιο αυτό έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για αρκετά shows του εξωτερικού, θέλοντας να στοχεύσει στην κορυφή της τηλεθέασης.

Ενα από τα μουσικά talent show του σταθμού είναι το «La Banda», ένα σόου τύπου Fame Story που όμως δεν αναδεικνύει τραγουδιστές, αλλά συγκροτήματα.

Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται, ως γνωστόν, από την Ελένη Φουρέιρα, τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento και τον Θοδωρή Μαραντίνη των Onirama, άτομα που έχουν μεγάλη εμπειρία και από talent show, αφού υπήρξαν κριτές και σε άλλες εκπομπές, αλλά και από συγκροτήματα, αφού οι δύο άνδρες είναι και μέλη συγκροτημάτων και μάλιστα αρκετά επιτυχημένων στην Ελλάδα.

Με τους κριτές να έχουν «κλείσει», αυτό που αναζητούσε το κανάλι ήταν η παρουσιάστρια και όλα δείχνουν ότι αποφάσισε να δώσει το «χρίσμα» στην Αννα Μαρία Βέλη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το peoplegreece.com.

H Αννα Μαρία Βέλλη ήταν το τρίτο μέλος της σατιρικής εκπομπής Circo μαζί με τους Βαγγέλη Περρή και την Αθηναΐδα Νέγκα που πήρε… μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ (το παλιό Rodeo) που όμως δεν τα πήγε πολύ καλά.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε το Epsilon να κρατήσει τα δύο από τα τρία μέλη της εκπομπής.

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει ήδη «κλειδώσει» ως παρουσιάστρια ενός ριάλιτι μαγειρικής του σταθμού. Τώρα ήρθε όπως φαίνεται και η σειρά της Αννας Μαρίας Βέλλη να πάρει εκπομπή και να συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς