17.8 C
Athens

Τρεπεκλής: “Δεν θα αναλάβω θέση στη διοίκηση του Παναθηναϊκού”

Στη διάψευση του δημοσιεύματος περί ανάληψης θέσης στη διοίκηση του Παναθηναϊκού προέβη ο Γιάννης Τρεπεκλής

Το όνομα του Γιάννη Τρεπεκλή ακούστηκε για την ανάληψη θέσης στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, όταν αναλάβει ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ τον σύλλογο, αλλά ο πρώην δήμαρχος της Κέρκυρας διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το σενάριο.

Σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Corfutv» μίλησε τόσο για την αγάπη που έχει στους «πράσινους», καθώς και για την επένδυση που θέλει να κάνει ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας στο Τριφύλλι, σημειώνοντας πάντως πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι Παναθηναϊκός. Την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο την ξέρουν όλοι εδώ και αρκετά χρόνια. Έτυχε σήμερα (17/7) να συναντηθώ σε μία κοινωνική εκδήλωση με κοινούς φίλους και τον φιλοξενούμενο (σ.σ. Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ) ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά για να επενδύσει και ν’ αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Βγήκε απλά μία αναμνηστική φωτογραφία, βρισκόμουν στον χώρο αυτό. Μιλήσαμε γενικά για το ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα όχι για να αναλάβω θέση. Σίγουρα δεν ισχύει τίποτε τέτοιο.

Ακόμη κι ο ίδιος δεν έχει αναλάβει, πως θα μπορούσε να ορίζει στελέχη του διοικητικού συμβουλίου; Πάντοτε οι σχέσεις με το ποδόσφαιρο όταν είχε έρθει στην Κέρκυρα ο κύριος Κόκκαλης μετά από πρόσκληση του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού εγώ ο ίδιος τον υποδέχτηκα μέσα στο Δημοτικό Θέατρο και κάναμε μία ωραία γιορτή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς