20.5 C
Athens

Αήττητος και ωραίος ο Ατρόμητος

Ισόπαλος 1-1 της Γκρασχόπερς αναδείχθηκε ο εξαιρετικός Ατρόμητος ολοκληρώνοντας αήττητος τις φιλικές του υποχρεώσεις επί αυστριακού κι ελβετικού εδάφους

Ενθαρρυντικά δείγματα γραφής άφησε ο Ατρόμητος στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού κι ελβετικού εδάφους κόντρα στην Γκρασχόπερς, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.

Το τέταρτο και τελευταίο φιλικό έδωσε ο Ατρόμητος επί αυστριακού-ελβετικού εδάφους και επιστρέφει αήττητος στην Ελλάδα. Οι Περιστεριώτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ισοφάρισαν με τον Ούμπιδες έπειτα από το πέναλτι που κέρδισε ο Κωτσόπουλος. Πολύ καλοί οι Περιστεριώτες στο δεύτερο μέρος, ανέδειξαν πτυχές της εξαιρετικής δουλειά που γίνεται.

Στο πρώτο μέρος ο Νταμίρ Κάναντι επέλεξε να παίξει με 4-2-3-1.

Η ελβετική ομάδα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Τσέσιγκερ στο 21΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 19΄ είχε απειλήσει για πρώτη φορά την άμυνα του Ατρομήτου.

Μετά το γκολ το παιχνίδι άναψε για τα καλά με αποτέλεσμα να μη λείψουν τα σκληρά μαρκαρίσματα αλλά και τα νεύρα για τις αποφάσεις του διαιτητή. Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αρχικά με τον Βασιλακακη στο 25΄ και στη συνέχεια με τα σουτ των Σάκιτς (35΄) και Μπουσούλατζιτς (37΄).

Στην επανάληψη ο Κάναντι άλλαξε τους εννέα από τους έντεκα του πρώτου μέρους αφήνοντας μόνο τους Σάκιτς, Μούγιακιτς και γύρισε το σύστημα του σε 4-4-2, όπως είχε κάνει και στο φιλικό με τη Ζυρίχη.

Ο Ατρόμητος έγινε πιο επιθετικός και απειλητικός και στο 47΄ είχε ένα καλό σουτ με τον Μούγιακιτς. Στο 53΄ ήταν η σειρά του Κωτσόπουλου, ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, ενώ ο ίδιος στο 64΄ ταλαιπώρησε την άμυνα της Γκρασχόπερς και κέρδισε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ούμπιδες που ευστόχησε για το 1-1. Ο Ατρόμητος είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία στο 75΄ με τον Ενσικουλού που έδειξε αρκετά κινητικός.

Ατρόμητος (Α’ Μέρος): Μέγιερι-Σάκιτς, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης-Μάντσον, Μπουσούλατζιτς-Μπρούνο, Βασιλακάκης, Μούγιακιτς-Κουλούρης

Ατρόμητος(Β’ Μέρος):Μίρκοβιτς-Νάτσος, Χατζηισαϊας, Καρασαλίδης, Σάκιτς-Γαρουφαλιάς, Ούμπιδες, Ενσικουλού, Μανούσος-Κωτσόπουλος, Μούγιακιτς

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς