18.7 C
Athens

Ο Σαββίδης και το επιτελείο του μιλούν για τις μεταγραφές

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του θα συζητήσουν σχετικά με τις μεταγραφές και την πορεία της προετοιμασίας, σε μια από τις καθιερωμένες συνδέσεις Ροστόφ- Θεσσαλονίκης, μέσω skype.
Ο Σαββίδης είναι δικτυωμένος με τους αξιωματούχους του δικεφάλου, τους ανθρώπους που έχει επιλέξει για να διοικούν όσο βρίσκεται μακριά από την Τούμπα. Αυτή την περίοδο, που οι επισκέψεις του δεν είναι συχνές, συζητά κυρίως με τον Μίχελ για τα μεταγραφικά, με τον Λουτσέσκου και σε εξαιρετικές περιπτώσεις με τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ.
Τα μεταγραφικά και η προετοιμασία είναι θέματα που απασχολούν, οι αγώνες με τη Βασιλεία, τα διαρκείας κι άλλα οικονομικά κυρίως στοιχεία είναι στην ατζέντα συζήτησης για να δοθούν λύσεις.
Για τις μεταγραφές δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρή εξέλιξη. Έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει με την περσινή ομάδα για το καλύτερο κόντρα στη Βασιλεία. Ό,τι προκύψει από τα μεταγραφικά, θα το καταγράψουμε μετά τους αγώνες με την ελβετική ομάδα. Και ο Σαββίδης, πέρα από το… ευτράπελο με το «απεριόριστο μπάτζετ», υποσχέθηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Λουτσέσκου, για αριστερό μπακ και δεύτερο φορ.
Από κει και πέρα, μεταγραφή κατηγορίας Βέρνμπλουμ, θα απασχολήσει κι αυτή άμεσα, όχι όμως ότι θα αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟΚ στους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς