24.2 C
Athens

Στην Κέρκυρα ο Στιβ Κερ (pics)

Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς γεμίζει τις μπαταρίες του στην Ελλάδα, καθώς διάλεξε την Κέρκυρα για τις διακοπές του

Απολαμβάνει την Ελλάδα ο Στιβ Κερ, καθώς μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τους Γουόριορς ο προπονητής των πρωταθλητών του ΝΒΑ επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά του το νησί των Φαιάκων για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο γευμάτισε σε εστιατόριο του νησιού, απ’ όπου έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα ευχαριστήρια μηνύματα που έγραψε στο ημερολόγιο του μαγαζιού.

«Σας ευχαριστώ για το απίστευτο γεύμα! Είμαστε τελείως σκασμένοι! Χωρίς να αναφέρω ότι το κρασί ήταν αρκετά καλό κι αυτό… Σας ευχαριστώ που δεν αφήσατε το ποτήρι να αδειάσει. Είμαστε ευγνώμονες που περάσαμε το πρώτο βράδυ μας στην Κέρκυρα στο απίστευτο εστιατόριο σας», ήταν το ένα από τα μηνύματα που έγραψαν οι οικογένειες Kerr και Young στο ημερολόγιο του μαγαζιού.

«Σε ευχαριστούμε Ηλία! Τι σπουδαία βραδιά. Έλα να μας επισκεφτείς στην Αμερική», έγραψε ο προπονητής του Γκόλντεν Στέιτ, ενώ η σύζυγός του, Μαργκό, πρόσθεσε στο τέλος: «Γουάου. Τι απίστευτο γεύμα. Σας ευχαριστούμε για το τρομερό βράδυ. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στο Σαν Φρανσίσκο. Σας ευχαριστούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς