18.2 C
Athens

Έβγαλε… Λάσο σε Σάρας, Ζοτς και Ιτούδη (vid)

Ο Πάπλο λάσο "χάλασε" το παιχνίδι των Γιασικεβίτσιους, Ιτούδη και Ομπράντοβιτς, υπενθυμίζοντάς τους ποιος είναι ο κάτοχος της Ευρωλίγκα

Στιγμές άφθονου… γέλιου προσέφεραν οι Δημήτρης Ιτούδης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Πάμπλο Λάσο και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο νέο βίντεο που δημιουργήθηκε από την Ευρωλίγκα.

Οι προπονητές των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε και Ζαλγκίρις Κάουνας αποφάσισαν να δείξουν τις ικανότητες τους στο… σκοράρισμα, αλλά αυτός που γέλασε τελευταίος ήταν ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο συγκεκριμένα οι «Ζοτς», Ιτούδης και «Σάρας» έφτιαξαν αυτοσχέδια μπαλάκια από χαρτί και προσπάθησαν να… σκοράρουν σε ένα καλάθι σκουπιδιών σε σχήμα μπασκέτας.

Όμως έμειναν με τη… χαρά, καθώς ο Λάσο είχε αντίθετη άποψη. Ο Ισπανός τεχνικός τους «χάλασε» το μίνι τουρνουά που είχαν φτιάξει, μιας και είδε ένα αυτοσχέδιο μπαλάκι να πλησιάζει το τρόπαιο.

Έτσι τους υπενθύμισε πως η «κούπα» της Euroleague είναι δική του και θα παραμείνει στα χέρια του να είναι μέχρι το Φάιναλ Φορ του 2019, που θα διεξαχθεί στη Βιτόρια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς