22.6 C
Athens

Ραμί: “Κυνηγούσα τους συμπαίκτες μου με… πυροσβεστήρα”

Σε... αποκαλύψεις προέβη ο Αντίλ Ραμί, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από τη Γαλλία

Μπορεί ο Αντίλ Ραμί να μην πήρε χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά χάρηκε με τη ψυχή του την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Άπαντες στο στρατόπεδο των «τρικολόρ» ήταν… μεθυσμένοι τόσο από ευτυχία, αλλά και από το ποτό, με τον κεντρικό αμυντικό της Μαρσέιγ μάλιστα να προβαίνει σε… αποκαλύψεις για τα πάρτι που στηνόντουσαν στο ξενοδοχείο των Γάλλων μετά από κάθε νίκη.

Ο Ραμί μίλησε στον τηλεοπτικό δίκτυο «TF1» και αναφέρθηκε στα «τρελά» πράγματα που έκανε μετά τον αγώνα με την Αργεντινή, καθώς κυνηγούσε τον συμπαίκτη του Μεντί στο διάδρομο με έναν… πυροσβεστήρα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά την νίκη μας επί της Αργεντινής πήγαμε σε ένα εστιατόριο να το γιορτάσουμε. Επικρατούσε μια ατμόσφαιρα πενταήμερης. Όλοι ήμασταν χαλαροί και όταν επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο αρχίσαμε να τραγουδάμε στους διαδρόμους. Εγώ, πιστός στις “παραδόσεις” μου, έβαλα το κράνος μου και έπαιξα γυμνός Fortnite στο δωμάτιό μου» σχολίασε αρχικά και προσέθεσε για το πιο «καυτό» παρασκήνιο:

Τραγούδια παντού. Κάποια απ’ τα παιδιά ξεκίνησαν να βαράνε τις πόρτες ώστε όσοι κοιμούνταν να ξυπνήσουν. Κάποια στιγμή χτύπησε και η δική μου πόρτα. Ήταν ο Μεντί. Πήρα έναν πυροσβεστήρα που είχα στο δωμάτιό μου και άρχισα να τους κυνηγάω. Ήρθε ο Ντεσάμπ με τις πιτζάμες και όταν τον είδα σκέφτηκα ότι τα ‘σκ@τωσα’».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς