20.6 C
Athens

Νέο επεισόδιο στη δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Ενταση και οργή από τους συγγενείς της • Ο πατέρας της επιχείρησε να λιντσάρει τον κατηγορούμενο

Για μια ακόμη φορά απειλήθηκαν επεισόδια έξω από το Πρωτοδικείο κατά την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη. Πρωταγωνιστής ήταν ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας που επιτέθηκε για μια ακόμα φορά κατά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της άτυχης εφοριακού, Μανώλη Σοροπίδη.

Αρχικά ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη εμφανίστηκε ψύχραιμος και κάλεσε τις αρχές να ψάξουν ποιοι βρίσκονται πίσω από τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί του. Στη θέα, όμως, του φερόμενου ως δολοφόνου, όρμησε να τον λιντσάρει.

«Σκοτώστε τον, σκοτώστε τον αλήτη, θάνατος, θάνατος!», φώναξε και όρμησε προς το μέρος του, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι, τόσο την πρώτη, όσο και την δεύτερη ημέρα της δίκης είχε επικρατήσει μεγάλη ένταση με τους γονείς της Δώρας Ζέμπερη να προσπαθούν να λιντσάρουν τον φερόμενο ως δολοφόνο του παιδιού τους και με την μητέρα της κοπέλας να επιτίθεται φραστικά στους αστυνομικούς. Η ίδια αργότερα με δήλωσή της είχε ζητήσει συγγνώμη.

Eίναι, ωστόσο, απορίας άξιον, για ποιον λόγο οι αστυνομικοί δεν επιλέγουν να φέρουν τον κατηγορούμενο στα δικαστήρια από κάποια άλλη είσοδο, αφού κάθε φορά που έρχεται από τη συγκεκριμένη πύλη γίνονται επεισόδια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς