19.5 C
Athens

Κοιτάζει τον άλλοτε «πράσινο» Πίντο η ΑΕΚ

Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Αντρέ Πίντο

Στο κυνήγι ενός κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον Μαρσέλο των Σικάγο Φάιαρ να αποτελεί το φαβόρι. Ο έμπειρος άσος είναι, σύμφωνα με τον Μιγκέλ Καρντόζο, η ιδανική λύση, αλλά οι δυσκολίες που σχετίζονται με το ότι αγωνίζεται στο MLS, την καθιστούν την ίδια στιγμή και όχι ιδιαίτερα εφικτή.

Γι’ αυτό, σύμφωνα με τη «Live Sport», στην «Ένωση» παρακολουθούν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τον γνωστό μας, Αντρέ Πίντο να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται πλέον στο ρόστερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο, η θέση του σε αυτό τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν μόνο σίγουρη δεν είναι. Ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας δεν φαίνεται να τον υπολογίζει και η παραχώρησή του ως δανεικού μοιάζει ως μοναδική επιλογή για τα «λιοντάρια». Αυτό ενδέχεται να εκμεταλλευτούν οι «κιτρινόμαυροι», εφόσον τελικά προκρίνουν την περίπτωσή του.

Πέρυσι ο 29χρονος άσος που ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Βιτόρια Σετούμπαλ και Μπράγκα είχε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σπόρτινγκ. Το συμβόλαιό του λήγει το 2021, με τη ρήτρα αυτού να φτάνει τα 45 εκατομμύρια ευρώ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς