17.2 C
Athens

«PAO Alive»: Στήριξη και από τους ομογενείς

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού και του πλάνου διάσωσής του βρίσκονται οι οπαδοί του συλλόγου στην Αμερική

Την ώρα που τα… μεγάλα πορτοφόλια αγνοούνται οι απλοί φίλοι του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι να συνδράμουν στην έσχατη λύση για τη σωτηρία του συλλόγου.

Έτσι και οι ομογενείς που βρίσκονται στην Αμερική, με τον πρόεδρο του «Panatha USA», Βλάση Αναστασίου σε δηλώσεις του στην «Πράσινη» να αποκαλύπτει την πρόθεσή τους να συμβάλλουν στις προσπάθειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τονίζοντας, όμως, πως «χρειάζεται σοβαρή προσπάθεια να πεσθούν γιατί στο παρελθόν είχαν βοηθήσει χωρίς θετικό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σίγουρα ως Παναθηναϊκοί και ομογενείς υποστηρίζουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται γιατί ο σκοπός είναι η διατήρηση στην κορυφή όλων των τμημάτων του συλλόγου. Μέσα στην κρίση του συλλόγου μας φαίνεται ότι η προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η μόνη λύση για ένα καλύτερο και υγιές «πράσινο» αύριο. Ο κόσμος έχει διάθεση να βοηθήσει αλλά χρειάζεται σοβαρή προσπάθεια να πεισθεί γιατί στο παρελθόν έχουμε βοηθήσει χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Όπως η ομογένεια ζητά ψήφο στις βουλευτικές εκλογές και ακούμε μόνο υποσχέσεις έτσι και τώρα ο οπαδός θέλει να είναι κοντά στην ομάδα και να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην υπερπροσπάθεια που γίνεται»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς