20.9 C
Athens

Αναστασίου: Πιο δύσκολο αυτό το ματς από το πρώτο

Ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί τη ρεβάνς με την Ντουνάισκα δυσκολότερο αγώνα από τον πρώτο

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου, δεν επαναπαύεται μετά την εκτός έδρας νίκης στην έδρα της Ντουνάισκα με σκορ 1-2 και θέλει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους στη ρεβάνς. Θεωρεί μάλιστα τον αγώνα στην Ελλάδα δυσκολότερο από τον πρώτο δεδομένης της πολύ καλής επιθετικής γραμμής της Ντουνάισκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα ματς πιο δύσκολο από το πρώτο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι, να μην χαλαρώσουμε σε καμία στιγμή», υπογράμμισε ο προπονητής των Περιστεριωτών για τον αγώνα της Πέμπτης (20:00). Επίσης έκανε αναφορά στα λάθη του Ατρόμητου κατά το παρελθόν: «Έχουμε συζητήσει και πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Είπα ότι πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλοί μαθητές. Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά τα δύο παιχνίδια αυτά να δείξουμε ότι έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Όλα αυτά έχουν περάσει στην ιστορία και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλοί μαθητές».

Για την ετοιμότητα του Ατρομήτου για αυτό το παιχνίδι: «Αυτή την περίοδο δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που να είναι στο 100%. Η Ντουνάισκα Στρέντα είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια πολύ ποιοτική ομάδα, ειδικότερα επιθετικά. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και να παρουσιάσουμε την ίδια νοοτροπία, που παρουσιάσαμε στο πρώτο ματς.»

Για το τι περιμένει από την Ντουνάισκα: «Κοιτάζοντας τα προηγούμενα παιχνίδια τους, βλέπουμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Παίζουν επιθετικά, με διαρκή κίνηση, που μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει. Πάνω από όλα, όμως το ματς θα κριθεί στην ετοιμότητα τη δική μας. Είμαστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε μπορούν να μας παρουσιάσουν».

Για το αν έχει καταλήξει στην τελική ενδεκάδα: «Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα. Είναι διαφορετικό παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας. Δεν είμαστε όμως μια ομάδα που παίζει άμυνα. Θέλουμε να βρούμε την ισορροπία μας. Θα δείτε περισσότερα στο γήπεδο».

Για το πόσο η στήριξη του κόσμου μπορεί να επηρεάσει το ματς και το πλάνο του: «Συγκέντρωση και προσήλωση στο στόχο. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται υπομονή. Όλα μπορούν να κριθούν στο τελευταίο δευτερόλεπτο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς