19.5 C
Athens

Τζέιμς για ΑΕΚ: Παίρνετε φαγητό από τα στόματα οικογενειών, πληρώστε μας!

Αυστηρό μήνυμα στους παράγοντες της ΑΕΚ για τις οφειλές προς το πρόσωπό του έστειλε ο Ντελρόι Τζέιμς με ανάρτησή του στο Instragram

Ακόμα ένα χτύπημα για την ΑΕΚ, οι οικονομικές εκκρεμότητες της οποίας έρχονται στο φως με τις συνέπειες πέρα από την αποδέσμευση παικτών να είναι και ο διασυρμός του συλλόγου από αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα του και πλέον ζητούν αυτό που δικαιούνται, τον μισθό τους.

Αυτό έπραξε και ο Ντελρόι Τζέιμς μ’ ένα ιδιαίτερα φορτισμένο μήνυμά του στα social media:

«Τι δύο σεζόν που είμαι εδώ, είμαι επαγγελματίας, με αγάπη, τιμή και σεβασμό από μένα στους ανθρώπους και τον οργανισμό της ΑΕΚ. Ολοι υπογράφουμε συμβόλαια για ένα λόγο. Αν ένας παίκτης δεν τηρήσει αυτό το συμβόλαιο, θα τιμωρηθεί από την ομάδα και η ομάδα θα το κάνει με μηδενικό δισταγμό.

Κάθε παίκτης που πάει στο εξωτερικό το κάνει για την αγάπη που έχει για το παιχνίδι και την αγάπη που έχει για την οικογένειά του, την οποία μπορεί να δώσει. Έχω έναν γιο. Ο οργανισμός της ΑΕΚ ΞΕΡΕΙ ότι έχω έναν γιο, τη βοήθεια και τη σπουδαία προσοχή που χρειάζεται, όμως μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα μου ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ και δοκιμάζουν την υπομονή μου ως άνδρα, ως πατέρα και ως πάροχο.

Οπως άρχισα αυτό το κομμάτι, προς την ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ. Παρακαλώ προσπαθήστε το και πληρώστε στους παίκτες αυτά που τους χρωστάτε. Παίρνετε φαγητό από τα στόματα οικογενειών. Και ξέρουμε ότι δεν θέλετε να το κάνετε στους δικούς σας. Ευχαριστώ»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς