18.8 C
Athens

ΑΕΚ: Μαρσέλο για στόπερ, πιο κοντά με Μπογέ

Τον εκλεκτό του για το κέντρο της άμυνας φαίνεται να έχει βρει ο Μιγκέλ Καρντόσο στο πρόσωπο του Μαρσέλο, την ώρα που η υπόθεση του Λούκας Μπογέ γίνεται πιο εφικτή

Η ΑΕΚ βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε αναζήτηση ενός επιπλέον κεντρικού αμυντικού, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να αναζητά έναν έμπειρο αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή με ικανότητα με την μπάλα στα πόδια και μάλιστα φέρεται σύμφωνα με τη «Live Sport» να τον βρήκε.

Πρόκειται για τον 30χρονο στόπερ των Σικάγο Φάιαρ, τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στη Ρίο Άβε (2017-18). Η υπόθεση του άλλοτε ποδοσφαιριστή των Θέλτα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει δυσκολίες, με τον ίδιο τον παίκτη πάντως να είναι σύμμαχος, μιας και επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη, μην έχοντας προσαρμοστεί ακόμα στο Σικάγο.

Όσο για τον Λούκας Μπογέ, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Τορίνο, αυτός εξακολουθεί να απασχολεί την «Ένωση» και, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», η κίνηση για την απόκτησή του έχει γίνει πιο πιθανή. Ο λόγος είναι η μείωση των οικονομικών απαιτήσεων της ιταλικής ομάδας και εφόσον συνεχιστεί οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός κρούοντας επίσημα τη θύρα της «γκρανάτα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς