21.9 C
Athens

H ανατροπή που έκανε ο Γκότσης και «σάρωσε» τη Δαλάκα σε ψήφους στον τελικό του Survivor

Με ποια διαφορά ψήφων ο νικητής του Survivor εκτόπισε το φημολογούμενο φαβορί

Oι αρχικές πληροφορίες σχετικά με την ψηφοφορία του τελικού του Survivor που ανέδειξε νικητή τον Ηλία Γκότση, έκαναν λόγο για διαφορά μόλις 6% ανάμεσα σ’ αυτόν και την Κατερίνα Δαλάκα.

Ομως, νεότερες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, αναφέρουν ότι η ψαλίδα στα μεταξύ τους ποσοστά ήταν πολύ πιο μεγάλη.

Για την ακρίβεια, ο Ηλίας Γκότσης φέρεται να «σάρωσε» σε ψήφους στον τελικό, ενώ ήταν πρώτος και στον ημιτελικό.

Οπως αναφέρει το dokari.gr, το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού ήταν περίπατος για τον Ηλία Γκότση και μάλιστα σε τέτοιο ποσοστό που η μάχη είχε κριθεί από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Η διαφορά ανάμεσα στους δύο φιναλίστ έφτασε τις 20 μονάδες! Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Ηλίας Γκότσης με ποσοστό 60%, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα κατόρθωσε να συγκεντρώσει μόλις το 40%.

Προφανώς, ο Ηλίας πήρε με το μέρος του σχεδόν όλο το κοινό που είχε ψηφίσει τη Μελίνα στον ημιτελικό και παρόλο που οι δύο… κουμέρες (κουμπάρες) έδειχναν να τα έχουν βρει μεταξύ τους, ο κόσμος μάλλον δεν συγχώρησε στη Δαλάκα όλα όσα έλεγε όταν η Κύπρια συμπαίκτριά της βρισκόταν στην απέναντι ομάδα, αυτή των Μαχητών.

Ετσι, ο Ηλίας Γκότσης σάρωσε σε ψήφους και ήταν ο μεγάλος νικητής και αυτός που κατέκτησε το τρόπαιο των 100.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο Γκότσης ήταν πρώτος σε ψήφους και στον ημιτελικό, αφήνοντας πίσω την Κατερίνα Δαλάκα και τη Μελίνα Μεταξά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς