22.7 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Δεν με νοιάζει το twitter

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στο ΝΒΑ, ενώ αιτιολόγησε γιατί δεν ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε σε σέρβικο μέσο για το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το κεφάλαιο ΝΒΑ και για την στάση του να μην έχει επαφές με τα social media.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχει τελειώσει για εμένα το θέμα του ΝΒΑ. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος στη Φενέρμπαχτσε. Όλα είναι ιδανικά. Δουλεύω για μια ομάδα, την οποία τρέχουν στελέχη με υποδειγματικό τρόπο. Έχω την ιδανική συνεργασία με τους ανθρώπους του κλαμπ, τους παίκτες μου και μια απίστευτη σχέση με τον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλη ιδέα στο μυαλό μου. Στο ΝΒΑ έχουμε τους παίκτες μας, για τους οποίους πανηγυρίζουμε. Εκεί είναι και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, για τον οποίον είμαι περήφανος. Να το θυμάστε αυτό, θα γίνει ξανά head coach, γιατί είναι φιλόδοξος.

Δεν με ενδιαφέρουν τα social media. Για εμένα δεν υπάρχει το Twitter. Υπάρχει μόνο η ζωή, εκεί που μιλάς απευθείας με τους ανθρώπους. Όλα τα υπόλοιπα, το Twitter και το Instagram, αφορούν όσους έχουν λογαριασμούς και ενδιαφέρονται γι’ αυτά. Προσωπικά ούτε τα ακολουθώ ούτε με νοιάζουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς