15.9 C
Athens

Ο Γουίλ Τσέρι απαντά για τα οικονομικά της ΚΑΕ και κλείνει στόματα!

Ο Αμερικανός έκανε συζήτηση με χρήστες του twitter και τοποθετήθηκε με ακρίβεια... εκπροσώπου Τύπου σε ερωτήσεις που αφορούσαν τα οικονομικά αλλά και το #mexritelous

Ο Γουίλ Τσέρι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό λίγο πριν το (πρόωρο) τέλος της περασμένης σεζόν. Και προ ημερών ο Ντέβιντ Μπλατ εισηγήθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του για τη νέα χρονιά.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Αμερικανός παίκτης άνοιξε μια ωραία κουβεντούλα με χρήστες του twitter, Ολυμπιακούς και όχι μόνο. Στις ερωτήσεις που δέχτηκε, ο Τσέρι απάντησε με σοβαρότητα και ακρίβεια εκπροσώπου Τύπου, λύνοντας αρκετές απορίες και στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα σε αρκετούς. Τόσο αυτούς που ενδιαφέρονται ειλικρινά, όσο και για εκείνους που αναφέρονται απαξιωτικά στο θέμα, ακολουθώντας τη γραμμή Γιαννακόπουλου.

Όπως στην ερώτηση που δέχτηκε από φίλο του Ολυμπιακού αν τον ανησυχεί «το προσωρινό οικονομικό πρόβλημα των ιδιοκτητών της ομάδας», καθώς και αν ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να θεωρείται «αξιόπιστο κλαμπ» στην πιάτσα:

Τσέρι: «Η λέξη κλειδί: ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ! Η ομάδα δεν είχε ποτέ οικονομικά προβλήματα και αυτή τη μια φορά που έχει, ο κόσμος τους σταυρώνει γι’ αυτό. Αυτά συμβαίνουν και στο τέλος όλα θα επιλυθούν».

Μια ακόμα ερώτηση που δέχτηκε ο Γουίλ Τσέρι είχε να κάνει με το αν ο ίδιος θέλει να παίξει ο Ολυμπιακός στην Α2 ή στην Α1:

Τσέρι: «Σε καμία περίπτωση. Θες πάντα να παίζεις στην κορυφαία λίγκα αλλά αυτές είναι οι συνέπειες του να παίρνεις μια αναγκαία θέση απέναντι σε κάποια ζητήματα που πρεσβεύεις».

Ο Αμερικανός απάντησε ακόμα και στην ερώτηση για το πως νιώθει που «αρκετοί πιστεύουν ότι είναι ο πιο αδύναμος κρίκος του Ολυμπιακού»:

Τσέρι: «Θα σε σταματήσω ακριβώς εδώ! Αν ξέρεις την ιστορία μου, δεν ήμουν ποτέ ο αδύναμος κρίκος κανενός οπότε είναι παρανοϊκός όποιος το πιστεύει αυτό. Δεύτερον, το παιχνίδι μου θα μιλήσει από μόνο του, άρα τα πάντα θα αποδειχτούν στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς