19 C
Athens

Βλασσόπουλος: Να διαχειριστούμε την πίεση της έδρας

Δηλώσεις ενόψει της έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 έκανε ο Γιώργος Βλασσόπουλος

Η Εθνική Ελλάδος κάνει ντεμπούτο σήμερα (21:15, ΕΡΤ) κόντρα στη Λετονία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων που θα διεξαχθεί στον Βόλο και ο Γιώργος Βλασσόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός πως το τουρνουά διεξάγεται… εντός έδρας, αλλά και στα σημεία-κλειδιά αυτού για τη γαλανόλευκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ελλάδα δημιουργεί μία κατάσταση όπου από την μία, μπορεί να μας βοηθήσει καθώς θα έχουμε κόσμο για να μας στηρίξει κι αυτό είναι θετικό. Από την άλλη όμως, πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την πίεση για να μπορέσουν τα παιδιά να αντεπεξέλθουν στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα.

Είναι ένας όμιλος βατός. Υπάρχει βέβαια η Γαλλία η οποία είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα, να πάμε καλά στον όμιλο έτσι ώστε να έχουμε ένα καλό “χιαστί” παιχνίδι γιατί όλα θα κριθούν εκεί.

Η επιτυχία αναδεικνύει την δουλειά που γίνεται στην Ελλάδα. Από κει πέρα, πρέπει να “βγούνε” παιδιά, πρέπει οι “μικρές” εθνικές ομάδες να είναι ένας προθάλαμος για την Εθνική Ανδρών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς