18.2 C
Athens

Συνάντηση από τα παλιά για Κοτσόλη-Χένρικσεν

Την ευκαιρία να τα πουν από κοντά είχαν οι άλλοτε συμπαίκτες Στέφανος Κοτσόλης και Ρενέ Χένρικσεν

Μία δυνατή σχέση φαίνεται πως έχουν «χτίσει» ο Στέφανος Κοτσόλης και ο Ρενέ Χένρικσεν. Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό από το 1999 έως το 2005 διατηρούν ακόμα επαφές, όπως φανερώνει και η χθεσινή συνάντησή τους, η οποία ακολούθησε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που ο σπουδαίος αμυντικός είχε το περασμένο χρονικό διάστημα, και από την οποία, ως συνήθιζε και ως παίκτης, βγήκε νικητής.

Οι δύο άνδρες εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του Δανού παλαίμαχου άσου στην Αθήνα και δείπνησαν μαζί, με τον πρώην κίπερ του «τριφυλλιού να γνωστοποιεί το γεγονός με φωτογραφίες και σχετικό μήνυμα, δίνοντας εκ νέου ραντεβού με τον Χένρικσεν στη Κοπεγχάγη: «Τηρώντας την παράδοση κάθε καλοκαιριού δείπνησα παρέα με την οικογένεια Χένρικσεν και τους φίλους τους. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω πολλά για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, αλλά θα σταθώ στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του που τον έκαναν αγαπητό σε όλο τον φίλαθλο κόσμο. Ρενέ, να είμαστε καλά και να βρισκόμαστε κάθε χρόνο. Σειρά μου τώρα στην Κοπεγχάγη».

 

View this post on Instagram

 

Τηρώντας την παράδοση κάθε καλοκαιριού δείπνησα παρεα με την οικογένεια Χένρικσεν και τους φίλους τους!Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω πολλά για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής αλλά θα σταθώ στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του που τον έκαναν αγαπητό σε όλο τον φίλαθλο κόσμο.Ρενε να είμαστε καλά και να βρισκόμαστε κάθε χρόνο!Σειρα μου τώρα στην Κοπεγχάγη!One more year we managed to continue the “tradition” of meeting each other every summer…Dining with Henriksen family and their friends!I don’t think it’s necessary to mention a lot about his football career but I would like to emphasize on his character and personality which made him totally “accepted” and beloved by all the fans no matter which team they support!Rene now it’s my turn to visit Copenhagen! #panathinaikos #panathinaikosfc#football#athens

A post shared by StefKotsolis (@stefkotsolis) on

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς