15.6 C
Athens

«Τελειώνει ο Ναουέλ από τον Ολυμπιακό»

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Ματίας Ναουέλ από τον Ολυμπιακό

Ημέρες μετράει στον Ολυμπιακό ο Ματίας Ναουέλ. Ο Αργεντινός άσος θεωρείται ξένο σώμα στο Λιμάνι, μη έχοντας πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς για τις ικανότητές του και η αποχώρησή του θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Μάλιστα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει επωμιστεί την ευθύνη να βρει τον νέο σταθμό της καριέρας του, όπως αναφέρει η «Sportime», κάτι που δεν πρόκειται να αργήσει πολύ.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης της Βιγιαρεάλ φαίνεται πως έχει αρκετούς θαυμαστές στην Ισπανία, όπου υπενθυμίζεται πως αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός, φορώντας τη φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Θέλοντας, λοιπόν, να εκμεταλλευτεί το γεγονός, ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του προβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σε επαφές με ενδιαφερόμενους συλλόγους, με τη συμφωνία μ’ έναν εξ αυτών να αναμένεται σύντομα.

Ο Ναουέλ αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, δίχως ποτέ, όμως, να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των «ερυθρόλευκων», γεγονός που δηλώνεται και από τις συμμετοχές του με τη φανέλα αυτών (μόλις 7 σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς