20.3 C
Athens

ΠΑΟΚ: Απίθανο του Αράνα

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης και προτιμά να βρει ομάδα είτε στη Γερμανία είτε στη Γαλλία

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης του Φάμπιο Κοεντράο, ο ΠΑΟΚ εξέτασε την περίπτωση της απόκτησης του Γκιλιέρμε Αράνα. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δεν υπολογίζεται από τον Χουλέν Λοπετέγκι και μάλιστα καλείται να βρει άμεσα ομάδα όπως και οι Νιανιόν, Αμαντού, Αλέιξ Βιδάλ, Ρόκε Μέσα και Σέρχιο Ρίκο.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση που απ’ ότι φαίνεται… χάλασε πριν καν ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τη Σεβίλλη. Ο Βραζιλιάνος που κόστισε εννέα εκατ. στους Ανδαλουσιάνους και διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του είτε ως δανεικός είτε με μεταγραφή, με τη Σεβίλλη να προτιμά τον δανεισμό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο παίκτης έχει προτάσεις τόσο για τον επαναπατρισμό του, όσο και από συλλόγους γερμανικούς, πορτογαλικούς, γαλλικούς, αλλά και από Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ΠΑΟΚ. Ο Αράνα φέρεται να προτιμά το πρωτάθλημα της Ligue 1 ή της Bundesliga με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Αυτό που μοιάζει βέβαιο είναι πως παρά την κρούση των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον Βραζιλιάνο, το μέλλον του παίκτη δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς