22.6 C
Athens

Κοεντράο: Δεν δέχτηκα καμία πρόταση από την Πόρτο

Τη δική του απάντηση για τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον ίδιο έδωσε ο Φάμπιο Κοεντράο

Ο Φάμπιο Κοεντράο είναι το πρόσωπο των ημερών στην Πορτογαλία, με τη μεταγραφή του στην Πόρτο να απασχολεί την ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας.

Μάλιστα, η ολοκλήρωση μιας τέτοιας κίνησης προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του συλλόγου, που έκαναν σφοδρή επίθεση στον διεθνή άσο, ο οποίος, όμως, τελικά δεν πρόκειται να στελεχώσει το ρόστερ των «Δράκων», καθώς οι τελευταίοι δεν θέλησαν να διαταράξουν τις σχέσεις τους με τους φιλάθλους.

Από την πλευρά του ο στόχος του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνά του δήλωσε σε ανάρτησή του στο Facebook μεταξύ άλλων:

«Δεν έλαβα άμεσα ή έμμεσα οποιαδήποτε πρόταση από την Πόρτο (η οποία προφανώς θα με έκανε υπερήφανο), παρόλο που εγώ και ο εκπρόσωπός μου δέχτηκα προσεγγίσεις από μάνατζερ που μου μετέφεραν ενδιαφέρον, το οποίο στην πραγματικότητα δεν επισημοποιήθηκε ποτέ. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας στο ποδόσφαιρο, έδινα τα πάντα μου για τις ομάδες που εκπροσωπούσα. Αυτός είμαι εγώ, αυτή ήταν η εκπαίδευση που έλαβα και ο τρόπος ύπαρξής μου. Δεν είμαι υποκριτής και γνωρίζω επίσης ότι δεν είμαι συναινετικός. Είμαι έτσι στην προσωπική μου ζωή, είμαι έτσι ως ποδοσφαιριστής και γνωρίζω επίσης ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά που μπορώ να αφήσω στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στους οπαδούς».

Παράλληλα, δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:

«Δεν ξέρω, ακόμα, ποια θα είναι η μελλοντική καριέρα μου, αλλά είμαι βέβαιος ότι, όποιο κλαμπ κι αν εκπροσωπήσω, θα είμαι αληθινός και αδίστακτος στην υπεράσπισή του»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς