18.9 C
Athens

«Βόμβα» με Μονρό η Μπάγερν Μονάχου

Την μεταγραφή του καλοκαιριού αναμένεται να υλοποιήσει η Μπάγερν Μονάχου, αποκτώντας τον Γκρεγκ Μονρό

Έτοιμη να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι η Μπάγερν Μονάχου. Οι Γερμανοί έκρουσαν τη θύρα του Γκρεγκ Μονρό, αφού εκείνος κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά, δίχως να βρίσκει ομάδα στο NBA, και κατόρθωσαν υπό άκρα μυστικότητα να αποσπάσουν το μεγάλο «ναι» του Αμερικανού σέντερ. Σύντομα, μάλιστα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις, δεδομένης και της ανάρτησης-γρίφου του συλλόγου στο Twitter, που δείχνει πως η μεταγραφή είναι «κλεισμένη».

? THIS IS BIG ?

Um die BIG NEWS morgen als erstes zu erfahren, schreib ein beliebiges Wort an unseren Facebook Messenger » https://t.co/w75DaJQ4Xa

In order to get the news first, drop as a random line via the link above.#FCBB #FCBBroster #EuroLeague @EuroLeague #BBL pic.twitter.com/QfLY1x2eww

— FC Bayern Basketball (@fcb_basketball) July 24, 2019

Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις σπουδαιότερες κινήσεις των τελευταίων χρόνων στη Γηραιά Ήπειρο και προφανώς τη σημαντικότερη μεταγραφή του τρέχοντος παραθύρου, η οποία ακολουθεί την περσινή «βόμβα» των Βαυαρών με τον Ντέρικ Γουίλιαμς, ο οποίος συνεχίζει στη Φενέρμπαχτσε.

Την ποιότητα του 29χρονου παίκτη πιστοποιούν τόσο οι σταθμοί της μέχρι τώρα καριέρας του (Πίστονς, Μπακς, Σανς, Σέλτικς, Ράπτορς, Σίξερς), αλλά και οι αριθμοί του καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο (13,2 πόντοι και 8,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε πάνω από 600 παιχνίδια).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς