12 C
Athens

Χάλασε του Κοεντράο στην Πόρτο

Η διοίκηση της Πόρτο δεν θέλει να ανοίξει κόντρα με τους οργανωμένους για αυτό και αποφάσισε να μην υπογράψει τον Φάμπιο Κοεντράο

Σε ναυάγιο κατέληξε η μεταγραφή του Φάμπιο Κοεντράο στην Πόρτο, όπως μεταδίδουν πλέον όλα τα πορτογαλικά Μέσα.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το… άκυρο που έριξε στον ΠΑΟΚ (παρότι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη αρχικά για να υπογράψει), βρέθηκε στο στόχαστρο των «Δράκων», οι οποίοι ψάχνουν λύση για τα αριστερά είτε παραμείνει, είτε αποχωρήσει ο Άλεξ Τέλες (για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ατλέτικο).

Μάλιστα, η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν αρκετά προχωρημένη, αφού στο τραπέζι υπήρξε πρόταση συνεργασίας για δύο χρόνια. Ωστόσο, η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Πόρτο κατά του ποδοσφαιριστή, ανάγκασε την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να κάνει πίσω και να στραφεί σε άλλες λύσεις καθώς δεν θέλει να ανοίξει μέτωπο με τον κόσμο της.

Πλέον ο παίκτης του Ζόρζε Μέντες θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον νέο σταθμό της καριέρας του. Μένει να φανεί αν θα επιχειρήσει… νέο άνοιγμα στον ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ή αν θα παραμείνει στην Ιβηρική σε μια ομάδα επιπέδου Ρίο Άβε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς