18.9 C
Athens

Ματσιούλις: Όλοι στην ΑΕΚ με βοήθησαν πολύ

Για τον τρόπο που η ΑΕΚ διαχειρίστηκε το θέμα του τραυματισμού του μίλησε σε μέσο της πατρίδας του ο Γιόνας Ματσιούλις, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την Ένωση.

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ο Λιθουανός φόργουορντ είπε πως κατέληξε στην απόφαση «για πολλούς λόγους. Για την οικογένειά μου, αλλά και γιατί είναι ένα καλό κλαμπ και μία όμορφη πόλη. Όλη η σεζόν δεν ήταν εύκολη, καθώς λόγω των τραυματισμών δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλά, για μένα ήταν σούπερ. Η ιατρική περίθαλψη ήταν σούπερ και οι γιατροί με βοήθησαν πολύ. Δεν βλέπω κάποιον λόγο για να φύγω».

Σε σχέση με την πορεία της αποθεραπείας του δήλωσε: «Όλα είναι καλά. Το πρόβλημα στο χέρι μου έχει φύγει τελείως και μπορώ να κάνω όλες τις κινήσεις.

Έκανα προπονήσεις με τον βοηθό της Ζαλγκίρις, Τόμας Μασιούλις, αλλά και με μερικούς νεαρούς παίκτες Έλληνες, που προπονούνται όλο το καλοκαίρι. Με βοήθησαν όλοι πολύ. Για περίπου 3,5 μήνες ήμουν σε κατάσταση αποθεραπείας. Τώρα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες δεν κάνω μόνο ασκήσεις για το χέρι μου, αλλά δουλεύω και τη φυσική μου κατάσταση. Οι μύες μου είναι εντάξει».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς