23.3 C
Athens

Μπέτις: Πολύ κοντά με Φεκίρ, στην Τότεναμ οδεύει ο Λο Σέλσο

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Μπέτις που αναμένεται να κάνει δικό της τον Ναμπίλ Φεκίρ

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Μπέτις του Ρούμπι. Η ομάδα της Ανδαλουσίας που εδώ και μέρες… φλερτάρει με την απόκτηση του Ναμπίλ Φεκίρ, βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του!

Ο διεθνής Γάλλος που πέρσι παρολίγον να υπογράψει στη Λίβερπουλ, αλλά κόπηκε στα ιατρικά αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στη Σεβίλλη για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους «μπέτικος».

Ο 26χρονος φέρεται να συμφώνησε να μεταγραφεί από τη Λυών στην Μπέτις (παρότι δεν θα αγωνίζεται φέτος στην Ευρώπη) κατόπιν εισήγησης του Ερίκ Αμπιντάλ. Ο παλαίμαχος άσος του εξήγησε πως η ομάδα της Ανδαλουσίας θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του, ενώ οι διαπραγματεύσεις των Ισπανών με τη Λιόν βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Την ίδια ώρα ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπέτις προκειμένου να συνεχίσει στην Τότεναμ. Η διοίκηση του συλλόγου περιμένει πρόταση 70.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του και εφόσον τελικά έρθει θα γίνει αυτόματα η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς