17.3 C
Athens

Προπονητής στην Ανόρθωση ο Χριστοφιδέλης

Την προπονητική του καριέρα ξεκινάει στην Κύπρο ο Κώστας Χριστοφιδέλης

Στα 42 του χρόνια και έναν μήνα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από την ενεργό δράση, ο Κώστας Χριστοφιδέλης ξεκινά την προπονητική του καριέρα.

Ο πρώην ακραίος Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Ηρακλή και Κηφισιάς θα βρίσκεται στον πάγκο της κυπριακής Ανόρθωσης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (τμήμα πετόσφαιρας ανδρών) ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή πετόσφαιρας κ Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι 42 ετών (26/06/1977) γεννημένος στην Καβάλα απ’ όπου έχει ξεκινήσει και την επαγγελματική του ενασχόληση με την πετόσφαιρα για να ακολουθήσει μια λαμπρή πορεία στον Ολυμπιακό , Παναθηναϊκό , Ηρακλή και ΑΟΠ Κηφισιάς.

Στην καριέρα του κατέκτησε 2 Κύπελλα Κυπελλούχων Ευρώπης , 11 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 9 Κύπελλα, 4 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ.

Η μεγαλύτερη διάκριση για τον Κώστα Χριστοφιδέλη αποτελεί η 5η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Η οικογένεια της Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Κώστα Χριστοφιδέλη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Γραφείο Τύπου Πετόσφαιρας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς