17.2 C
Athens

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μόρα

Συγκινεί ο παίκτης της ΑΕΛ στα 4 χρόνια από την απώλεια του αδερφού του, Δημήτρη

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν για μία ακόμα φορά ο Βαγγέλης Μόρας αναφερόμενος στον αδερφό του Δημήτρη, που «έφυγε» στα 33 του από λευχαιμία.

Με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του, ο παίκτης της Λάρισας μίλησε για την απουσία του αγαπημένου του αδερφού, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να γίνει δότης μυελού των οστών.

«Περάσανε 4 χρόνια και πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολη και πιο διαχειρίσιμη συναισθηματικά αυτήν η μέρα, αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο δύσκολη. Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου εδώ και μια βδομάδα και το κάνει πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ όμορφο γιατί είναι σαν να σε έχω δίπλα μου!!! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε λατρεύω και ότι μου λείπεις πολύ !!! ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !!!», έγραψε ο Βαγγέλης Μόρας στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Περάσανε 4 χρόνια και πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολη και πιο διαχειρίσιμη συναισθηματικά αυτήν η μέρα , αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο δύσκολη. Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου εδώ και μια βδομάδα και το κάνει πολύ δύσκολο αλλά και πολύ όμορφο γιατί είναι σαν να σε έχω δίπλα μου!!! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε λατρεύω και ότι μου λείπεις πολύ !!! ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !!! Στην φωτό που βλέπεται κάνω ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ , όποτε μην φοβάστε απλά ενημερωθείτε σωστά !!! @savemoras #myangel #mybrother #missyou #savemoras #myhero #mysuperman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moras Vangelis (@moras_vangelis_) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς