21.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Στο κάδρο Κόουλ και Μήτρου-λονγκ

Στα υπόψη του Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκονται για την ενίσχυση της περιφέρειας του Ολυμπιακού τόσο ο πρώην γκαρντ της Μπουντούτσνοστ όσο και ο ομογενής πρώην παίκτης των Γιούτα Τζαζ

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει για τα καλά μπροστά τις μηχανές του και συνεχίζει την ενίσχυση του προκειμένου να εμφανιστεί δυνατότερος την επόμενη σεζόν και τη δεύτερη του Ντέιβιντ Μπλατ στο Λιμάνι.

Μετά τις τελευταίες προσθήκες των Ίθαν Χαπ και Γουέιντ Μπόλντγουιν, οι Ερυθρόλευκοι προχωρούν για την απόκτηση ενός ακόμα γκαρντ προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της περιφέρειας.

Οι παίκτες που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Ντέιβιντ Μπλατ ώστε να ενισχύσει την ομάδα του σε αυτή τη θέση είναι δύο.

Η πρώτη, σύμφωνα με το Eurohoops, είναι εκείνη του Νόρις Κόουλ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στο Μαυροβούνιο και έπαιξε με την Μπουντούτσνοστ, όπου ήταν εξαιρετικός αφού σε 15 ματς, μέτρησε 16,6 πόντους, 4,6 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ! Αναμφίβολα πρόκειται για μια δύσκολα αλλά άκρως ποιοτική περίπτωση παίκτη, ο οποίος έχει σημαντική εμπειρία στο NBA.

H δεύτερη δεν είναι τόσο άγνωστη, αφού στο παρελθόν το όνομα του έχει ξαναπαίξει και αρκετά… ζεστά μάλιστα. Μιλάμε για τον ομογενή Μήτρου-Λονγκ ο οποίος έκανε καλές εμφανίσεις στο Summer League του ΝΒΑ και φέρεται να έχει βρεθεί ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων. Ωστόσο, ο παίκτης ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA και έχει αρκετό… σουξέ.

Το βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία να ολοκληρώσει τις κινήσεις του ώστε ο Ντέιβιντ Μπλατ να έχει στα χέρια του ό,τι χρειάζεται ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς