16.9 C
Athens

Χορστ: Είχε επιλεχθεί και νωρίτερα ο Θανάσης

Ο GΜ των Μπακς, Τζον Χορστ, μίλησε για τον Θανάση Αντετοκούμπο και τη μεταγραφή του στους Μιλγουόκι Μπακς

Η μετακίνηση του Θανάση Ανετοκούμπο στο ΝΒΑ από τον Παναθηναϊκό αιφνιδίασε πολλούς σε Ευρώπη και Αμερική. Ωστόσο ο 27χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους Μπακς εξαιτίας της δύναμης και της αθλητικότητάς του. Φέτος απλά ήταν η πρώτη φορά που έγιναν επίσημες επαφές που είχαν αίσιο αποτέλεσμα.

«Αυτή είναι η προφανής και εύκολη απάντηση (για το ότι είναι αδερφός του Γιάννη). Η αλήθεια είναι ότι ο Θανάσης είναι ένας παίκτης που επιλέχθηκε στο Draft νεαρός, πριν γνωρίσουν όλοι τον Γιάννη, και επιλέχθηκε λόγω της αθλητικότητας, της σκληράδας και του πάθους με το οποίο αγωνίζεται», τόνισε ο GM των “ελαφιών” στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Athletic.

«Είναι τρομερός αθλητής, παίζει σκληρά, αμύνεται σε υψηλό επίπεδο και είχε ωραία εξέλιξη στην Ευρώπη. Ίσως να τον προσέξαμε λόγω του επιθέτου του, αλλά τον παρακολουθούμε πολύ, τον μελετήσαμε, μιλήσαμε γι αυτόν πολύ. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρήσαμε να πάρουμε τον Θανάση στο ρόστερ μας, είναι απλά η πρώτη φορά που το καταφέραμε», υπογράμμισε ο Χορστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς