18.2 C
Athens

Ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό ο Στάριτζ!

Μία μαύρη κηλίδα στην καριέρα του Ντάνιελ Στάριτζ ήρθε να προσθέσει η FA

Όπως αναφέρει το BBC, ο Ντάνιελ Στάριτζ κρίθηκε ένοχος από την πειθαρχική επιτροπή του κορυφαίου θεσμού του αγγλικού ποδοσφαίρου για παράνομο στοιχηματισμό και του επιβλήθηκε βαρύτατη ποινή.

Συγκεκριμένα ο Άγγλος επιθετικός αποφασίστηκε πως παραβίασε τους κανονισμούς που έχουν θεσπιστεί σχετικά με το παραπάνω ζήτημα, αφού φέρεται να παρακίνησε τον αδελφό του να ποντάρει τα χρήματά του σε μεταγραφή του ίδιου στη Σεβίλλη τον Ιανουάριο του 2018. Η ενέργειά του αυτή θεωρήθηκε ασύμβατη με τη στάση που όφειλε να τηρήσει, δηλαδή την εμπιστευτική.

Άμεση συνέπεια η τιμωρία του παίκτη με έξι εβδομάδες αποκλεισμό από το αγγλικό ποδοσφαιρικό προσκήνιο, καθώς και ένα μικρό χρηματικό ποσό ως πρόστιμο. Η ποινή του ισχύει από τις 17 Ιουλίου, ωστόσο, οι τέσσερις εβδομάδες έχουν ανασταλεί για έναν χρόνο και επομένως θα λήξει στα τέλη του μήνα. Δεδομένου πως είναι ελεύθερος θα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε αγγλική ομάδα μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, αφού το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στο νησί στις 8 Αυγούστου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς