22.4 C
Athens

Στον Μπρους τα ηνία της Νιούκαστλ

Στον πάγκο της Νιούκαστλ θα βρει η νέα σεζόν τον Στιβ Μπρους

Στο πρόσωπο του Στιβ Μπρους βρήκε η Νιουκαστλ τον ιδανικό προπονητή, για να καθοδηγήσει την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο παλαίμαχος αμυντικός θα αντικαταστήσει τον Ράφα Μπενίτεθ.

Με τη συμφωνία αυτή ο 58χρονος κόουτς δήλωσε «χαρούμενος και υπερήφανος», μιας και είναι «το κλαμπ που υποστηρίζω από μικρό παιδί, όπως και ο πατέρας μου, οπότε είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου. Πριν από τη Νιούκαστλ ο Μπρους είχε περάσει μεταξύ άλλων από τους πάγκους των Σάντερλαντ, Γουίγκαν και Άστον Βίλα.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”el”><p lang=”en” dir=”ltr”>Newcastle United can now announce that Steve Bruce has been appointed as the club&#39;s new head coach.<br><br>More here: <a href=”https://t.co/BTjZACgqtb”>https://t.co/BTjZACgqtb</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/NUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#NUFC</a> <a href=”https://t.co/IvhafgljYf”>pic.twitter.com/IvhafgljYf</a></p>&mdash; Newcastle United FC (@NUFC) <a href=”https://twitter.com/NUFC/status/1151408777998012416?ref_src=twsrc%5Etfw”>17 Ιουλίου 2019</a></blockquote>
<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς