17.9 C
Athens

Ζαχίντ, Νούνιες και Σένκεφελντ οι επόμενοι

Να συνεχίσει τη μεταγραφική του αντεπίθεση θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται κοντά στους Ζαχίντ, Νούνιες και Σένκεφελντ

Αφού «έκλεισε» τον Δημήτρη Κολοβό, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του για το παρόν και το μέλλον, ο Παναθηναϊκός δεν σταματά να είναι δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι, θέτοντας ως επόμενους στόχους του τους Γκάγις Ζαχίντ, Ζοάο Νούνιες και Μπαρτ Σέκενφελντ.

Αναφορικά με τον Νορβηγό μέσο, αυτός αναμένεται να έρθει ως δανεικός στην Αθήνα, με το «τριφύλλι» και τον παίκτη να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για το οικονομικό σκέλος, ύστερα από αμοιβαίες υποχωρήσεις, αφού πρόθεση αμφότερων είναι η μεταξύ τους συνεργασία. Η συμφωνία πρόκειται να έχει διάρκεια ενός έτους, με την προοπτική αγοράς του παίκτη, εφόσον ικανοποιήσει, το επόμενο καλοκαίρι.

Σε ακόμα καλύτερο στάδιο είναι η υπόθεση του Νούνιες, που φέρεται, σύμφωνα με την «Πράσινη» να βρίσκεται στην Αθήνα, για να υπογράψει στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Την ίδια στιγμή, περισσότερο περίπλοκη είναι η περίπτωση του Σένκεφελντ, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο για το κέντρο της άμυνας, αφού γι’ αυτόν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς