20.3 C
Athens

Παναθηναϊκός: Με Κόναν η αποστολή για το Όστερμπεκ

Δείτε αναλυτικά τους παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Δώνης

Στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας θα ταξιδέψει τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Γιώργος Δώνης έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Κόναν.

Η ενημέρωση της Πράσινης ΠΑΕ:

Τελευταία προπόνηση έγινε σήμερα στο «Γ. Καλαφάτης» πριν την αυριανή πρωινή αναχώρηση του Παναθηναϊκού με τελικό προορισμό το Όστερμπεκ της Ολλανδίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από τις 15 έως και τις 30 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι. Αποφόρτιση ακολούθησε ο Διούδης, θεραπεία έκαναν οι Πούγγουρας (σφίξιμο στον προσαγωγό), Αλεξανδρόπουλος (ενοχλήσεις στο γόνατο), ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σέχου, Ξενόπουλος και ασκήσεις στο γυμναστήριο ο Τζαβίδας.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν αύριο για την Ολλανδία είναι οι: Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Μπότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βέργος, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Καμπετσής, Κόναν, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης, Σερπέζης, Ζαγαρίτης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς