21.4 C
Athens

Απογοήτευσαν τα «δεύτερα» του ΠΑΟΚ (vids)

Κακή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ όπου ηττήθηκε με 3-1 από την Άντβερπ. Πολλά προβλήματα στην άμυνα για το «Δικέφαλο»

Κακή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε εντελώς ασυγχρόνιστη και υπνωτισμένη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι αναπληρωματικοί δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και δεν κατάφεραν να πείσουν με την απόδοσή τους.

Το σκορ άνοιξε στο 16΄ο Οπαρέ με ένα σουτ – κεραυνό από τα τριάντα μέτρα. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με ένα καταπληκτικό πλασέ του Λάζαρου Λάμπρου στο 33′, ωστόσο, πλήρωσε την αδράνεια της άμυνας του λίγο πριν την ολοκλήρωση του 45λεπτου.

Οι κακές αντιδράσεις στην άμυνα στοίχισαν στον ΠΑΟΚ και στο β΄ημίχρονο, η Άντβερπ έκανε το 3-1 στο 62′, σκορ όπου έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ορεξάτοι οι Ζαμπά και Ουάρντα στο πρώτο ημίχρονο. Χατσερίδης και Μαλεζάς από την άλλη συνέθεσαν ένα πολύ αργό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με συνέπεια να εκτίθενται στις αντεπιθέσεις των Βέλγων.

Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Λευτέρη Λύρατζη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής στη βελγική ομάδα είναι ο Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος τη σεζόν 2011-12 είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος είχε θερμούς εναγκαλισμούς με τον συμπατριώτη του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και με τον Παντελής Κωνσταντινίδη, τον οποίο είχε και συνεργάτη στη Σαουδική Αραβία τη σεζόν 2015-16.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ρέι (46’ Γλύκος), Κίτσιου, Μπαλογιάννης, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Χαρίσης, Σάκχοφ, Ουάρντα (76’ Λύρατζης), Λάμπρου, Λέο Ζαμπά (76’ Λημνιός), Μυστακίδης.




ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς