19.4 C
Athens

Πρώτα γκολ, πρώτη ήττα

Στο πιο δυνατό φιλικό μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός εμφάνισε αμυντικά κενά στο δεύτερο ημίχρονο και γνώρισε την ήττα από την Έουπεν (3-2)

Στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Έουπεν (2-3) το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα στη σκιά ενός θλιβερού γεγονότος, καθώς ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης Τζούνιορ, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και αν οι παίκτες του Μαρτίνς ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν συνδυάσει το θέαμα και με γκολ. Στα φιλικά τεστ όμως ο εκάστοτε προπονητής δεν κρατάει τα γκολ αλλά τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του και αυτή ήταν καλή για τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ήρθε και το γκολ στην επίθεση, αλλά και τα… αμυντικά κενά. Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο βρήκε δίχτυα και στο τέταρτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού και μετράει 5 γκολ σε 4 ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα. Στη συνέχεια η αμυντική λειτουργία των αμυντικών του Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν η ιδανική με αποτέλεσμα να δεχθούν τρία γκολ. Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού σημείωσε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης (Σκαφίδας 76′), Ελαμπντελαουί (Νικολάου 63′), Βούκοβιτς (Ενγκελς 63′), Σισέ (Μιράντα 46′), Τσιμίκας (Μασούρας 63′), Μπουχαλάκης (Ρομαό 63′), Ανδρούτσος (Καμαρά 63′), Φορτούνης (Φετφατζίδης 63′), Χριστοδουλόπουλος (Μάριν 63′), Βρουσάι (Πάρντο 46′), Γκερέρο (Τζούρτζεβιτς 63′).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς