22.4 C
Athens

Μάλμπασιτς αν δε γίνει του Ολιβέιρα στην ΑΕΚ – Κόπηκε ο Ντιανεσί στα εργομετρικά

Μετά το διαφαινόμενο «φιάσκο» της υπόθεσης Βέρντε οι κιτρινόμαυροι πλέον μαγειρεύουν πριν πεινάσουν, «άκυρο» του Ντιανεσί

Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ντανιέλε Βέρντε φαίνεται πως έβαλε… μυαλό στους διοικούντες της Ένωσης. Καθώς ένα παρόμοιο σίριαλ με τον ίδιο πρωταγωνιστή, την ΑΕΚ να περιμένει ματαίως δηλαδή, πάει να εκτυλιχθεί σαν επανάληψη με την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος επιθυμεί κάτι καλύτερο από το ελληνικό πρωτάθλημα, στην ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο βάζουν πλέον «μπρος τις μηχανές» για εξεύρεση υποψήφιων νέων εναλλακτικών.

Σήμερα, σύμφωνα με την Livesport, προτάθηκε ο Φίλιπ Μάλμπασιτς ως «αντί-Ολιβέιρα». Ο παίκτης ανήκει στην Τενερίφη, με την οποία είχε γεμάτη σεζόν μεν πέρσι αλλά χαμηλές επιδόσεις στο σκοράρισμα (40 συμμετοχές/6 γκολ). O 26χρονος Σέρβος στράικερ μπορεί να αποκτηθεί με ένα ποσό εφικτό (μισό εκατ. ευρώ) και εξετάζεται από την Ένωση.

Παράλληλα άλλο ένα μεταγραφικό «ναυάγιο» αποτέλεσε κι ο Τζιμπρίλ Ντιανεσί. Χθες υπήρχε η πληροφορία πως ο εξτρέμ της Φορτούνα Σιτάρντ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και να παραχωρηθεί δανεικός στην Λαμία για την ερχόμενη σεζόν. Πράγματι ήρθε χθες ο παίκτης στην Αθήνα, ωστόσο τα αποτελέσματα των καθιερωμένων εξετάσεων δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά και έτσι «κάηκε» κι η περίπτωση του Γάλλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς